Házhoz szállítás

PIZZÉRIÁNK 2023 JANUÁR-FEBRUÁR HÓNAPBAN ZÁRVA TART! KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSÜKET!

KISZÁLLÍTVA?

LaPausa étterem nápolyi pizzái és kézműves tésztái sajnos -vagy nem sajnos- nem a legjobban viselik a házhoz szállítás gyötrelmeit. A pizzáinkra kerülő bivalymozzarella és fior di latte mozzarella sajtok a világ legfinomabb mozzarella sajtjai közé tartoznak, belőlük készülnek  Olaszország leghíresebb kézműves pizzái. A gondos sütésnek köszönhetően az olvadt mozzarella sajt nem éghet meg, nem barnulhat; lágy és hófehér marad. 

Frissen helyben elfogyasztva egy igazi kulináris élvezet, azonban durcásak lesznek, ha hosszabb ideig állni hagyjuk őket. A hűlésnek és a várakozásnak köszönhetően az olvadt mozzarella darabkék feszessé, gumiszerűvé vállnak, szinte bosszút állnak ezért, mert nem kapták meg a kellő figyelmet. A házhozszállított pizzák a mozzarella sajtjai a mozzarellák egy másik típusával készülnek, jobban viselik a várakozást, enyhén visszahűlve is lágyabbak, krémesebbek maradnak.

Éttermünkből a bivalymozzarellával és a tehéntejből készülő mozzarellás pizzáinkat sajnos nem tudjuk házhoz szállítani. Ezen termékek természetesen rendelhetők, kérésre akár időpontra is elkészítjük őket, sajnos azonban csak személyesen vehetők át éttermünkben.

A LaPausa étterem kemencéjében és kézműves tésztájából PASTA FINUCCI fantázianéven azonban olyan pizza étlapot is összeállítottunk Önnek, amelyet házhoz is szállítunk és kiszállítva is élvezetes és finom marad, mint az éttermünkben használt MOzarella di Buffala vagy a Fior di latte sajtok.